Zondag 16 april 2023

Aftrap: 15:00

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

KVV HZ had balbezit maar kwam voorlopig niet tot scoren. In de 2e helft kregen we een zelfde spelbeeld. In de 55e minuut moest Jef Cuypers met een liesblessure het veld verlaten. In zijn plaats kwam youngster Cédric Viallattte. In de 64e minuut kreeg Tommy Ketels een 2e gele kaart en KVV HZ moest nog een halfuurtje verder met 10 spelers. Nauwelijk 1 minuut later kreeg KVV een hoekschop. De bal werd ontzet en na een snelle omschakeling scoorde Anadol zowaar de 0 - 1. Ook met 10 man bleef KVV HZ er voor gaan! En dat werd beloond in de 85e minuut met de gelijkmaker van Ricardo Casas. De thuisploeg voelde dat er meer in zat en in de slotseconden van de reguliere speeltijd scoorde de goed ingevallen Matties Lemmens de 2 - 1 winning goal!

Vreugde alom en door deze zege is KVV HZ nu mathematisch zeker van een verlengd verblijf in 2e Provinciale.

Mening Het Belang van Limburg:

Heusden-Zolder won de derby met 2-1. Het initiatief was voor de thuisploeg, maar na een tegenaanval, afgerond door M. Bayraktar, kwam Anadol op voorsprong. In de slotfase zetten de jongens uit Berkenbos de situatie recht. Eerst scoorde Pallen een rebound en na hoekschop trof ook invaller Lemmens raak.

Man van de match

Man van de match was Matties Lemmens die sterk in viel en bovendien in de slotseconden de winning goal scoorde!