Zondag 2 april 2023

Aftrap: 15:00

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

Verdiende overwinning voor Mechelen ad. Maas. Wat we heel het seizoen al mee maken, individuele foutjes, bepalen weeral het resultaat. De foutjes die wij maken zien we jammer genoeg niet bij onze tegenstanders. We moeten dan concluderen dat we kwalitatief toch te kort komen om hoger op te klimmen in de stand. Aan inzet en mentaliteit ligt het niet, de jongens geven het beste van hun eigen, wat we ook zagen aan het score verloop. 3-0 achter komen en toch nog vol gas geven, 3-2 na 90'. Hadden we 5' meer gehad, was de gelijkmaker ook gevallen. We zien weer dat we conditioneel sterker zijn, er wordt ook hard getraind, maar helaas blijkt dat niet genoeg te zijn. De kopjes terug leeg maken, want de match tegen Opglabbeek is nu belangrijker dan sommige denken.

De mening Het Belang van Limburg:

Verdiende zege voor Mechelen a/d Maas, dat het nog heet kreeg in de slotfase. Pär Janssen trapte de thuisploeg met zijn linker op voorsprong én net voor rust verdubbelde Joris Beckers na hoekschop. Nadat Janssen met een intikker voor 3-0 tekende leek het pleit beslecht. Door nonchalance bij de thuisploeg sloop Heusden-Zolder via Clerix en Pallen in de match. Het bleef bij 3-2.