Zondag 19 maart 2023

Aftrap: 15:00

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

Een serieuze afstraffing waar kwaliteitsverschil op bepaalde posities pijnlijk werd blootgelegd. Er moet wel gezegd worden dat de Turkse Rangers ook wel aan 100% hebben afgewerkt. 4 kansen en 4-1 aan de rust.

2e helft zijn we met goede wil uit de kleedkamer gekomen maar bij de eerste omschakeling van de Rangers was het al raak. 5-1 en de veer was volledig gebroken.

Een ondermaatse prestatie waar we lessen uit moeten trekken. Ik verwacht wel een reactie van de groep komende zondag thuis tegen Opglabbeek.

Mening Het Belang van Limburg:

Een Turkse masterclass leidde tot een monsterscore voor de troepen van speler-trainer Mustafa Yildiz. De Leger maakte de openingstreffer van Yildiz nog ongedaan, maar daarna snelde de thuisploeg in tien minuten naar 4-1.
Na de pauze kon Heusden-Zolder geen vuist meer maken. Voor Rangers scoorden zeven verschillende spelers.