Zondag 5 februari 2023

Aftrap: 15:00

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

Sterke 1e helft, 0-1 voorgekomen. Net voor rust maken we 0-2, maar doelpunt wordt onterecht afgekeurd.
2e helft zelfde spelbeeld, kansen langst beide kanten. Tot de scheids weer in de fout gaat en een discutabel penalty fluit voor de tegenpartij. 1-1. Enkele minuten later wordt een buitenspelfase niet gefloten, meer nog de tegenpartij krijgt een vrije trap ( die ook geen was ). Hieruit scoren ze de 2-1. Wij zijn blijven aanvallen, hebben nog 3 a 4 zeer goede kansen gehad maar helaas.
Zeer veel discutabele fases, wij krijgen 7 gele kaarten en 1 rood. Maar ik ben trots op de prestatie, wij verliezen niet van Gruitrode maar van de trio in het zwart.

Mening Het Belang van Limburg:

Leider Nevok had het niet makkelijk tegen een fel KVV. Voor rust kwam de thuisploeg goed weg toen de 0-2 werd afgekeurd voor vermeend buitenspel. Na rust kwam de leider beter in de match en ging het in vier minuten op en over de bezoekers. De winning-goal kwam van Jarne Berben die een vrije trap in doel devieerde.