Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Dinsdag 13 oktober 2020

VOETBAL VLAANDEREN LEGT COMPETITIE SENIORES STIL
JEUGD VOETBALT WEL VERDER

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de genomen beslissing om binnen de sportsector over te gaan van code geel naar code oranje.


Het Bestuur besliste in zitting van 13 oktober na lang beraad, rekening houdende met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:

Gezien enkel zeer gelimiteerd gebruik van de kleedkamers mogelijk blijft zullen ook jeugdwedstrijden met veel flexibiliteit kunnen worden uitgesteld. Clubs die met hun seniores willen blijven trainen en/of vriendschappelijke wedstrijden spelen kunnen dit best in eigen omgeving blijven aanbieden.

Voetbal Vlaanderen doet een oproep aan al haar clubs en leden om in deze moeilijke tijden al het nodige te doen om zo goed mogelijk met deze omstandigheden om te gaan. Voor toekomstige aanpassingen in de ene of de andere richting zal het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nieuwe besluiten nemen. Wij vragen begrip voor de uitzonderlijke situatie en zeer moeilijke beslissing.

Het overgrote deel van de clubs zag het niet zitten om met de huidige weersomstandigheden verder te doen”, zegt Benny Mazur, secretaris van Voetbal Vlaanderen. “Het kleedkamerverbod houdt te veel praktische moeilijkheden in. De stopzetting geldt voor onbepaalde tijd. We kunnen er wel zelf voor kiezen om meteen terug te herstarten, aangezien de minister van Sport besloten heeft dat buiten voetballen nog wel mocht. In de tussentijd mogen de ploegen wel gewoon blijven trainen.”

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters