Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Maandag 6 juli 2020

NIEUWE SEIZOEN NADERT

Algemene info

We staan op enkele weken van het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021. Wat zal het post-Corona tijdperk ons brengen. Feit is dat het COVID9-virus het leven van velen grondig verandert heeft. Ook voor de club is er het een en ander gewijzigd. De vorige seizoenen waren we vrij om te doen en te laten hoe het ons uit kwam. Nu zijn er verschillende regels waarmee we rekening moeten houden om op onze zondagnamiddag onze favoriete ploeg te gaan steunen. Tot nu toe verliep alles gelijk het kwam. Er waren geen belemmeringen en het stond ons vrij om op eender welke manier ons ding te doen. Die luxe moeten we nu voor onbepaalde tijd vergeten. Niemand weet voor hoe lang nog en of het nog goed gaat komen. Vanaf nu bepalen mondmaskers, social distance, handen wassen en nog een resem andere zaken ons leven. Hoe dat allemaal praktisch gaat verlopen is koffiedik kijken. We zien wel hoe het verder gaat.

Ondertussen is de jaarlijkse Algemene Vergadering al achter de rug. Tijd om een stand van zaken op te maken. Wat het sportieve luik betreft heb ik onze T1 Peter Vandebroek gecontacteerd. Hij had wel enige info om te delen.
Ik vroeg hem naar de toestand van onze langdurige gekwetsten van verleden seizoen. Hij had geen goed nieuws over Thomas Vanheeswijck. Thomas zal hoogstwaarschijnlijk dit kalenderjaar niet meer aan voetballen toekomen en daarna is het afwachten.
Arne Pallen heeft de niet verplichte training voor 70-80% meegedaan, maar wil het nog een beetje voorzichtig doen.
Er was toch ook goed nieuws, Giel Schepers gaat normaal gezien fit aan de voorbereiding kunnen beginnen.

LOGO AANGEPAST

De club bestaat al 64 jaar en heeft nog altijd hetzelfde logo. Ik vond dat het hoog tijd was om daar iets aan te doen. Uit respect voor de oudere generatie heb ik het oude logo in het nieuwe verwerkt en grondig opgefrist en dat geeft het volgende resultaat:

Dit was het voorlopig, indien er nieuws binnen komt zal ik het op de website zetten. Tot binnenkort!

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters