Placeholder image
Placeholder image

 Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

2e Provinciale B - Zondag 14:30 - Paal-Tervant -KVV HZ

  UPDATE: KWETSUUR DYLAN DEELKENS

Afgelopen zondag won KVV HZ de derby tegen de buren van Paal-Tervant. Veel lachende en tevreden gezichten bij bestuur, Staf, spelers, vrijwilligers en supporters. Het was eigenlijk een dubbel gevoel want iedereen had nog de spelfase in het achterhoofd na een goed uur spelen van de botsing van onze doelman tegen de knie van een tegenspeler. Dylan werd uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. De eerste geruchten waren niet zo goed. Dylan had een tand verloren en men vreesde voor een neus-, kaak- en jukbeenbreuk.

UPDATE:

Ondertussen is diagnose gesteld: Dylan heeft drie barstjes in zijn oogkas opgelopen, waardoor hij enkele weken buiten strijd zal zijn.

Al bij al valt het nog enigszins nog mee als je de de eerste geruchten te horen kwam. Gelukkig maar. Extra moeilijk was het toch voor Dylan dat dit tegens zijn ex-ploeg AC Tervant moest gebeuren, waar hij toch 7 seizoenen speelde.

Wij, bestuur, staf, spelers, vrijwilligers, supporters, ..., wensen Dylan een spoedig herstel en hopen hem snel weer bij de kern te hebben.

Placeholder image

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters