Placeholder image

ZONDAG 11-03-2018 - 15:00

Placeholder image

WS Linkhout

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KVV

Zondag 11 maart 2018  

Placeholder image


Vooraf:

Casas was geschorst; Claes en Achadoud waren nog steeds onbeschikbaar. Hierdoor kwam Vasic terug in de basiself. Vanheeswijck versierde een eerste selectie na maandenlang blessureleed.

Wedstrijd:

Heusden begon goed aan de wedstrijd. Na 5' werd Vasic alleen op doel afgestuurd, maar werd vlak buiten de 16 neergehaald. Een vrije trap zonder kaart was het gevolg. De vrije trap werd door Vanpol in de verste hoek binnengetrapt (0-1). Een vroege voorsprong voor de uitploeg. Linkhout probeerde met de wind in de rug vooral de lange bal in de 16 van Heusden te droppen. Echt gevaar kwam hier niet van. In de 25e minuut werd een actie langs rechts opgezet, waarna Clerix de bal bij Poukens afleverde. Deze trapte de bal vanop een 20 meter in de verste hoek prachtig binnen (0-2). Heusden met een vroege geruststellende voorsprong; dit had echter geen goede invloed op het Heusdense spel. Linkhout nam steeds meer initiatief. Een paar lange ballen werden met moeite weggewerkt. Linkhout was voor de rust nog eenmaal gevaarlijk op de counter, maar uitstekend verdedigend werk van Vanderhoeven en kapitein Gerits voorkwamen een doelpoging. Heusden kreeg geen kansen meer voor de halve.

De tweede helft leverde een gelijkaardig spelbeeld op als de eerste helft. Heusden zat niet goed in de wedstrijd en Linkhout kreeg dan ook het balbezit, doch was niet gevaarlijk, met uitzondering van wat geharwar in de 16 na een lange bal. Uiteindelijk kreeg Heusden nog de beste kansen; Vasic haalde verschroeiend uit, doch Dullers redde uitstekend. Vervolgens zette de ingevallen Geussens, met een schitterende doorsteekpass, de andere invaller Vanheeswijck helemaal alleen voor de doelman. Hij besloot echter recht op Dullers. Hierdoor bleef de eindstand op 0-2. Een partij waar Heusden niet zijn normale niveau haalde, maar door 2 snelle treffers de match tijdig op slot kon doen.

Achteraf:

Volgende week recupereren we de vandaag geschorste Casas; Achadoud hervat ook de trainingen na zijn scheurtje. Hoewel er 3 gele kaarten vielen in het Heusdens kamp, zijn er volgende week geen geschorsten.
Volgende week ontvangen we in eigen huis de 2e Lummense ploeg op rij, Meldert. De wedstrijd van de reserven wordt mogelijks in onderling overleg nog verplaatst.
Supporters kunnen dit opvolgen via de website.


Startelftal
 
             
             
77'            
             
             
             
             
        80'    
             
             
             
Invallers
 
             
      80'      
             
             
Startelftal
 
             
             
60'            
             
          25' 0 - 2
             
        75'    
58'       70'    
        84'    
          6' 0 - 1
16'            
Invallers
 
             
      75'      
      84'      
      70'      
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht

Placeholder image

WS Linkhout

Stamnummer: 3521

Clubkleuren: rood-wit

WS Linkhout verdeelde de voorbije 10 seizoenen in 5 in 2e provinciale en 5 in 3e provinciale. Vanaf het seizoen 2007-2008 speelden ze 4 seizoenen na mekaar in 3e. Op het einde van het seizoen 2010-2011 eindigden ze 3e en konden via de eindronde doorstoten naar 2e provinciale. Daar hielden ze 5 seizoenen stand tot het einde van seizoen 2015-2016 waar ze als 14e eindigden. Via de eindronde voor bijkomende dalers degradeerden ze terug naar 3e provinciale. Het afgelopen seizoen behaalden ze een 6e plaats in de eindstand.
Aan het begin van seizoen 2014-2015 werd een volledig nieuwe accomodatie in gebruik genomen.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put