Placeholder image

ZONDAG 21-01-2018 - 14:30

Placeholder image

VK Gestel

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KVV verliest weer

Zondag 21 januari 2018  

Placeholder image


KVV moest deze namiddag de korte verplaatsing maken naar Gestel. KVV had nog iets goed te maken na de pandoering van verleden week tegen Hechtel. De inzet van deze derby was dus duidelijk.
De trainer moest weer puzzelen om enkele posities in te vullen. De lijst van de afwezigen wordt stilaan rampzalig.

Bram Vanhove en Thomas Poukens waren op vakantie; Cedric Hermans geschorst; Jonathan Claes diende te werken.
Op een erg moeilijk bespeelbaar plein (eigenlijk onbespeelbaar plein) was het een vrij gesloten wedstrijd met het meeste balbezit voor Heusden-Zolder. Gestel stelde zich voor als een stevig geheel met een sturm-und-drangmentaliteit. Voor Heusden-Zolder was het moeilijk om met het balbezit goed voetbal te brengen gezien de omstandigheden van het veld. Beide ploegen dreigden aanvankelijk met een vrije trap. Casas joeg de bal over voor Heusden en Vanspauwen ging goed plat op de vrije trap van Gestel. De beste kans van de 1e helft was voor Heusden en werd van de lijn gehaald door een verdediger van Gestel. Gestel daarentegen dreigde vooral via de gevaarlijke spits Baute, die van zijn snelheid goed gebruik maakte en het op die manier de verdediging van Heusden lastig maakte.
De tweede helft startte gelijkaardig als de eerste helft. Balbezit voor Heusden en snelle counters a.d.h.v. de lange bal door Gestel. Op één van deze counters dweilde Baute de rechterflank volledig af, bracht een center, waar Vanspauwen de vingertoppen nog kon tegenzetten en Wijnen de bal via zijn knie ongelukkig in eigen doel verlengde (1-0). Van een aangeslagen Heusden was geen sprake, waardoor ze al vrij snel gelijk konden stellen. Vanlook werkte een voorzet van Casas in doel, na een ongelukkig tussenkomen van keeper Vandeweeghde. (1-1). 5’ later was de eerstvolgende kans voor Gestel opnieuw raak. Timmermans werd alleen vrijgespeeld voor Vanspauwen en deze werkte beheerst af. De laatse 25’ ging Heusden-Zolder nog nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, waardoor Gestel op de counter nog 2x alleen voor Vanspauwen kwam, dewelke Heusden 2x overeind hield met de voeten. Heusden daarentegen kreeg nog een zeer goede kans die via de ingevallen Vasic juist over het doelhout dwarrelde. Hierdoor eindigde de wedstrijd op een fel bevochten 2-1 nederlaag voor Heusden.

Blessures: De ingevallen Stijn Louwet viel de laatste 2’ uit met een knieblessure.
Nieuws: Stijn Louwet (2e selectie) en Daniele Antico (1e selectie) maakten hun eerste minuten van het seizoen bij het A-team.
Volgende week: ontvangen we SK Kadijk. Deze ploeg werd bij aanvang van het seizoen door de trainers vooruitgeschoven als absolute titelfavoriet na hun straffe aanwinsten voor het seizoen. Waarom dit is, bewezen gisteren door met 6-2 te winnen van leider Bolderberg. De heenmatch eindigde op een verdiende 3-1 overwinning voor Kadijk.

Startelftal
 
             
             
             
             
        80'    
             
          66' 2 - 1
        30'    
             
62'            
             
Invallers
 
      80'      
      30' 89'    
             
      89'      
Startelftal
 
             
             
          61' 1 - 1
             
          52' 1 - 0
        73'    
             
        80'    
        80'    
             
             
Invallers  
 
             
      80'      
      80'      
      73'      
NIEUWTJES

Tegenstander doorgelicht  

Placeholder image

VK Gestel

Stamnummer: 8471

Clubkleuren: geel-rood

VK gestel pakte op het einde van het seizoen 2013-2014 de titel in 4e provinciale A met maar liefst 84 punten. Ze verloren geen enkele wedstrijd maar moesten toch tot de laatste speeldag knokken tegen Bolderberg dat 2e werd met 82 punten, amper 2 minder dus. Het daar op volgende seizoen behaalden ze een mooie 4e plaats. het seizoen 2015-2016 werden ze uiteindelijk 6e. Het afgelopen seizoen verging het ze minder goed. Ze eindigden op de 14e plaats en moesten de eindronde voor eventuele bijkomende dalers spelen. Gelukkig konden ze zich dan toch handhaven in 3e.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put