Placeholder image

ZATERDAG 24-02-2018 - 19:30

Placeholder image

Ham United

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KVV Haalt een punt in Ham

Zaterdag 24 februari 2018  

Placeholder image


Vooraf:

Jonathan Claes was out met gezondheidsproblemen; Omar Achadoud niet speelklaar wegens een spierscheur.

Wedstrijd:

De weersomstandigheden maakten het erg moeilijk om er een goede wedstrijd van te maken. Zo was er het harde, bevroren veld enerzijds en anderzijds een strakke wind die over de plein scheerde. Heusden koos er de eerste helft voor om met de wind in de rug te starten. Hierdoor namen ze de wedstrijd meteen in handen; Ham kwam moeilijk onder de druk uit. Heusden was in de eerste helft de betere ploeg en had de beste kansen. Zo kregen Clerix (voorlangs), Vanhove (op de doelman) & Casas (over het doel) een goede mogelijkheid om de wedstrijd open te breken. Ham daarentegen had in de 1e helft weinig mogelijkheden.
Een heel ander spelbeeld in de 2e helft. Ham kon veel meer druk uitoefenen, doordat de wind in het nadeel van Heusden speelde de 2e helft. Hierdoor was het moeilijk om het doel van Ham te bereiken. Dit maakte ook dat Ham in de tweede helft het betere van het spel, en ook de grootste kansen had. Indeherberghe knalde vanop een 35 meter op de kruising. Kort erna diende Lievens zeer goed in de voeten van de linkerflank van Ham duiken, die alleen voor hem werd vrijgespeeld. Heusden kon nog een paar x dreigen, waarbij de grootste kans nog voor Vanpol was, die de bal recht op de doelman trapte. Uiteindelijk kon Ham, net als Heusden in de 1e helft, zijn overwicht in de 2e helft niet verzilveren in doelpunten, waardoor deze wedstrijd eindigde op een brilscore; over de hele wedstrijd bekeken een terechte uitslag.

Achteraf:

Geen gekwetsten of geschorsten bijgekomen na deze wedstrijd op een hard plein. De groep van Heusden ging na de wedstrijd de mooie resultaten van de afgelopen weken (7 op 9 tegen Kattenbos, Peer & Ham) verder vieren op Chess in Hasselt, waarbij we een mooie groep van 20 personen hadden. Volgende week:

Op 04/03/2018 om 15u hebben we een thuiswedstrijd tegen Hamont. Zij zijn nog in de race voor een eindrondeticket en wonnen de heenwedstrijd verdiend met 7-2. Een erg goede ploeg met topschutter Vandael en spelverdeler Poelmans, die eigenlijk onder hun waarde geklasseerd staan. Benieuwd hoe onze jongens voor de dag komen.

Supporters op post!


Startelftal
 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
Invallers
 
             
             
             
             
Startelftal
 
             
             
             
             
        76'    
             
             
             
             
             
             
Invallers
 
             
             
             
      76'      
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht

Placeholder image

KFC Ham United

Stamnummer: 2048

Clubkleuren: blauw-bordeaux

De hoofdbesturen van Eendracht Gerhees, Genenbos Sport en K.F.C. Taxandria besloten einde 2006 in onderling overleg en in samenwerking met het gemeentebestuur van Ham om met ingang van het seizoen 2007-2008 volledig te fusioneren, onder de naam van K.F.C. HAM United.
Hun 1e seizoen als fusieclub speelden ze onmiddellijk kampioen in 4e provinciale B. Daarna speelden ze 8 seizoenen op rij in 3e provinciale. Op het einde van dat 8e seizoen (2015-2016), dat werd afgesloten op een 3e plaats, promoveerden ze via de eindronde naar 2e provinciale. Dat werd geen succes want ze degradeerden onmiddellijk terug naar 3e provinciale.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put