Placeholder image

ZONDAG 11-02-2018 - 15:00

Placeholder image

Placeholder image

Placeholder image

  Inhaalmatch van zondag 17/12/2017 wedstrijd 16

Zondag 11 februari 2018  

Placeholder image
Placeholder image


Vandaag werden de afgelaste wedstrijden gespeeld van zondag 17 december (speeldag 16). KVV moet deze koude en natte namiddag gastheer spelen voor Kattenbos Sport. Kattenbos draait al het hele seizoen mee aan de kop van de rangschikking. Gemakkelijk is iets anders.

Vooraf:

Wijnen & Vanderhoeven kwamen uit schorsing en namen hun plaats terug in in de basiself. Bram Vanhove kwam terug bij de selectie en startte op de bank. Vanhove Mathias was nog op skivakantie.

Wedstrijd:

De wedstrijd startte met balbezit voor Kattenbos, maar al vrij snel nam Heusden het initiatief over. Dit resulteerde dan ook in een paar mogelijkheden voor Heusden, die ofwel niet goed uitgespeeld werden ofwel naast / over het doel van Mannaerts gewerkt werden. Kattenbos daarentegen probeerde vooral via Kilic te dreigen, doch echte kansen bleven uit; wel waren er een paar gevaarlijke afstandsschoten. In de 24e minuut werd de defensie van Heusden mooi uitgespeeld door de linkshalf van Kattenbos. Zijn center kwam via geharwar bij Vangenechten, die de bal enig mooi binnenkant voet in de verste hoek deponneerde (0-1). Een opdoffer, die Heusden naar adem deed happen. Het tijdelijke overwicht van Kattenbos verzilverden kort erna een tweede maal, doordat Loenders in minuut 34 een hoekschop rechtstreeks binnen draaide (0-2). Heusden op een dubbele achterstand en even helemaal van slag. Bovendien diende kapitein Gerits geblesseerd het veld te verlaten in minuut 38 na een overtreding, waarbij hij de enkel omsloeg. Hij werd vervangen door Vanhove. De laatste 10ā€™ van de eerste helft vielen er geen grote kansen meer te noteren langs beide kanten.
De pauze had Heusden duidelijk deugd gedaan. Met druk naar voren werd Kattenbos meteen vastgezet en nam Heusden uitdrukkelijk de wedstrijd in handen. Dit leidde reeds na 5ā€™ tot de aansluitingstreffer. Een lange bal van Wijnen werd door Vanhove heerlijk meegenomen en idem dito afgewerkt (1-2). Het geloof was er terug bij Heusden, waarbij ze een hoog tempo aanhielden. 4 minuten na de aansluitingstreffer werd Vanhove diep gestuurd en leverde hij een perfecte voorzet af bij Casas, die de bal zeer mooi over de doelman binnentikte (2-2). Kattenbos verloor in de 2e helft volledig de greep op de wedstrijd; bovendien kwamen ze kort nadien met zā€™n tienen te staan na dubbel geel voor Reynders wegens onnodig handsspel. Heusden drukte het gaspedaal nu volledig in. 2 mogelijkheden werden nog eerst gemist, doch de derde keer kon Vanpol een afvallende bal binnenkoppen (3-2). Kattenbos probeerde erna de scheve situatie recht te zetten en rekende daarvoor vooral op Kilic en centers vanop de flanken. Uitgezonderd een paar afstandsschoten en wat geharwar, waren er echter geen grote kansen meer te noteren voor Kattenbos. Ook Heusden kreeg nog een paar mogelijkheden op te counter; de grootste was nog voor Achadoud die alleen op doelman Mannaerts kon afgaan, doch Mannaerts ontfutselde hem de bal. Enkel een paar minuten voor het einde kon Heusden nog verder afstand nemen op de counter via Vanpol (4-2). Al bij al een verdiende overwinning op basis van het begin van de wedstrijd en de 2e helft.

Volgende week is er opnieuw een thuiswedstrijd, waarin Heusden het opneemt tegen Peer SV; zij zetten zaterdagavond een verdienstelijke prestatie neer tegen titelkandidaat Ham United, maar moesten in de slotminuten net buigen en gingen op die manier met het kleinste verschil onderuit (4-3), na de hele wedstrijd op voorsprong gestaan te hebben. Een moeilijke opgave dus!


Startelftal
 
             
             
             
        '    
             
68'            
        89' 54' 2 - 2
        86'    
             
             
        38' 66'
88'
3 - 2
4 - 2
Invallers
 
             
      86'      
      89'      
38'     38'   50' 1 - 2
Startelftal
 
             
             
             
30'            
          24' 0 - 1
        70'    
48' 60'          
76'            
        68' 34' 0 - 2
             
             
Invallers
 
             
      68'      
      70'      
             
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht  

Placeholder image

Kattenbos Sport

Stamnummer: 2900

Clubkleuren: rood-wit

KATTENBOS Sport speelde in het seizoen 2014-2015 kampioen in 3A. Ze verloren slechts 1 maal en dat op de allerlaatste speeldag. Ze verloren toen met 1 - 3 van een sterk .... Vrijheid Zolder. Hun verblijf in 2e provinciale was geen succes want ze eindigden voorlaatste met amper 16 punten. Afgelopen seizoen eindgde Kattenbos op de 10e plaats met 39 punten.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put