Placeholder image

ZONDAG 04-02-2018 - 15:00

Placeholder image

Kaulille FC

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KVV verdiende zeker een puntendeling

Zondag 4 februari 2018  

Placeholder image


KVV moet deze koude namiddag op bezoek bij Kaulille op zoek naar puntengewin. Ook deze wedstrijd moet de coach weer puzzelen om een weerbaar elftal aan de aftrap te krijgen. Zo maakte Daniele Antico zijn debuut aan de aftrap.

Vooraf:

Jef Vanderhoeven en Rob Wijnen ontbraken wegens schorsing (3x geel); Mathias Vanhove was op vakantie; Jonathan Claes was niet wedstrijdfit wegens gezondheidsproblemen. Thomas Poukens kwam terug van vakantie en stond meteen in de basis wegens de vele afwezigen. Verder was er een eerste basisplaats voor Daniele Antico en een eerste selectie voor Nick Schuyten. Thomas Luts was na 2 maanden afwezigheid er ook weer bij.

Wedstrijd:

Een snel wedstrijdbegin van Kaullille dat meteen gevaarlijk was op hoekschop. Een scherp aangesneden hoekschop kon niet meteen weggewerkt worden en in het geharwar kon Kaullille 2x uithalen; echter, 2x werd deze poging van de lijn geweerd. Nadien kwam Heusden beter in de match en ging het spel goed op en neer met aan weerszijden mogelijkheden. Tussendoor kreeg Heusden geen strafschop nadat een voorzet van Poukens met de hand tegengehouden werd. Na 10’ was het een eerste maal raak. Een fout van de plaatselijke doelman werd door Casas afgestraft; hij kopte de bal in het lege doel (0-1). Een terechte voorsprong op dat moment. Lang kon Heusden echter niet genieten van de voorsprong, want in minuut 15 kreeg J. Gorssen de bal in twee tijden voorbij Lievens (1-1). In een leuke op en afgaande wedstrijd kreeg Heusden een minuut voor rust het deksel op de neus. Door een snelle tegenaanval kon Kaullille met een 2-1 voorsprong de rust in. Bovendien viel Poukens vlak voor de halve geblesseerd uit wegens een trap op de kuit. Hij werd onder de halve vervangen door Thomas Luts.
De tweede helft startte slecht voor Heusden. Een snelle vrije trap ging voorbij alles en iedereen, raakte via Lievens de lat en werd binnengetikt door de inlopende Kiana (3-1). Heusden had even tijd nodig om deze opdoffer boven te komen en hapte even naar adem. 20’ voor tijd kwam er echter terug leven in de wedstrijd. Clerix werd het straatje ingestuurd en deze legde de bal breed voor de meegelopen Casas die de bal in het lege doel deponneerde (3-2). Heusden zocht vol geloof naar de gelijkmaker, doch werd op kille wijze gepakt door een strafschop, die door Rooyakkers in het hoekje gelegd werd (4-2). Ondanks de dubbele achterstand gaf Heusden niet op; Kaullille loerde vooral op de counter. De laatste 10’ was er nog een grote kans voor Vanpol, doch deze jaagde de bal over het doel. 4’ minuten voor tijd kwam Heusden toch nog korter door een knappe kopbalgoal van Casas op voorzet van de ingevallen Luts (4-3). Heusden probeerde nog de laatste minuten, doch een gelijkmaker zat er niet meer in.

Opmerkelijk:

* Antico Daniele werd 5’ voor tijd vervangen door Lynen Dylan met krampen.
* Nadat Bram Vanhove met de 2e ploeg een hattrick lukt, deed Casas dat kunstje    zondag over bij de 1e ploeg.

Volgende week staat Heusden opnieuw voor een zware taak tegen het derde gerangschikte Kattenbos. De tweede ploeg heeft geen wedstrijd op zaterdag


Startelftal
 
             
        88'    
             
             
             
             
          15' 1 - 1
          45' 2 - 1
          77" 4 - 2 (P)
        70'    
        88' 50' 3 - 1
Invallers
 
             
      70'      
      88'      
      84'      
Startelftal
 
             
             
             
        88'    
76'            
        46'    
          10'
70'
86'
0 - 1
3 - 2
4 - 3
             
             
             
             
Invallers
 
             
      88'      
      46'      
             
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht  

Placeholder image

Kaulille FC

Stamnummer: 2821

Clubkleuren: blauw-wit

Kaulille FC speelde de laatste 10 seizoenen hoofdzakelijk in 3e provinciale. Op het einde van seizoen 2010-2011 degradeerde de club naar 4e. Ook het daarop volgende seizoen bleef Kaulille, ondanks een 2e plaats, in 4e. In het seizoen 2012-2013 haalde het de titel en promoveerde dus terug naar 3e, waar de club ook nu nog speelt.

Placeholder image 

Ricardo Casas-Trobbiani scoorde alle 3 doelpunten

 

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put