Placeholder image

ZONDAG 22-04-2018 - 15:00

Placeholder image

Grote-brogel

Placeholder image

KVV-H-Z

Placeholder image

KVV EINDIGT SEIZOEN OP DE 8e PLAATS

Zondag 22 april 2018  

Placeholder image


Voor de laatste wedstrijd van het seizoen kon Heusden geen beroep doen op sterkhouder Wim Vanlook; hij was geelgeschorst. Op het spel stonden vooral de ereplaatsen voor Heusden. Plaats 7 was bij winst verzekerd; bij verlies kon Wijchmaal en Hamont nog over ons; bij een gelijkspel kon enkel Hamont nog haasje over springen.

De wedstrijd, op een zeer grote plein, begon met vooral balbezit voor Heusden. Er zat echter te veel afval in het spel van Heusden om de thuisploeg te verontrusten. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de eerste kansen toch, vooral voor Heusden. Noch Clerix, noch Vasic, noch Vanhove, noch Geussens konden echter een doelpuntje prikken door sterk weerwerk van de plaatselijke doelman en het plaatselijke doelhout. Aan de overkant hield doelman Meerts en het doelhout de 0 op het bord. 3’ voor de rust was het dan toch prijs voor Heusden. Vanderhoeven kreeg de bal in de 16, sleepte hem voorbij zijn plaatselijke bewaker en pegelde de bal met rechts hard in de verste hoek (0-1). Een al bij al verdiende voorsprong voor Heusden.
De tweede helft begon zoals de eerste helft. Heusden in balbezit en Brogel dat er niet meer uitkwam. Brogel leek klaar voor de definitieve doodsteek en die leek er ook te komen. Poukens met een goede hoekschop en Vanhove torende boven iedereen uit en kopte de bal prachtig binnen (0-2). Op dat moment leek de wedstrijd gespeeld. Vervolgens kreeg Heusden op korte tijd nog 3 uitstekende kansen; Eerst kwam Vanhove 2x alleen voor de doelman en nadien Vasic. Doch driemaal kon de doelman Brogel van een verdere achterstand behoeden. Op 1 van de zeldzame tegenaanvallen van Brogel verslikte Heusden zich. Hierdoor kon Claes onverwachts de 1-2 binnenprikken. Dit sneed Heusden de adem wat af en leidde tot een gebrek aan inspiratie. Brogel kwam terug wat beter in de wedstrijd en ook de volgende kans ging binnen. Opnieuw Claes liet Meerts kansloos in minuut 78 (2-2). Nadien gingen beide ploegen nog volop op zoek naar de winner. Heusden kwam hierbij nog het dichtst, maar Vasic werd al dan niet foutief gestopt in de 16. Een strafschop bleef echter uit.

Hierdoor bleef Heusden wat verweesd achter, doordat een 0-2 voorsprong nog werd weggegeven. Desondanks kan Heusden terugblikken op een zeer mooi seizoen, wat uiteindelijk afgesloten werd op een 8e plaats. Gezien aan de vooravond van het eerste seizoen terug in derde provinciale gehoopt werd op een rustig seizoen zonder degradatiezorgen en een plaats in de eerste helft van de rangschikking, kunnen we niet anders dan uiterst tevreden zijn met deze mooie eindrangschikking, zeker gezien de vele gekwetsten waarmee Heusden het voorbije jaar af te rekenen kreeg.
Na de wedstrijd werd er afgesloten met een barbecue in ons stamcafé Etalage, bij Claudia en Joel, waar 24 spelers samenkwamen om het seizoen op een fijne manier af te sluiten. De trainingen zitten er op voor dit seizoen; de 2e ploeg dient wel nog 2 wedstrijden af te werken. Op 28/04/2018 om 15u wordt de voorlaatste wedstrijd gespeeld in Kattenbos; de week erna, op 05/05/2018, spelen zij de laatste wedstrijd in Hamont.

Voor alle medewerkers, bestuursleden, spelers, webmaster, … wordt nog een barbecue georganiseerd om iedereen te bedanken en nog eens gezellig samen te komen.


Startelftal
 
1              
2              
15         68'    
11              
3 70'            
5 79'            
7           63'
78'
1 - 2
2 - 2
12              
10         84'    
14         68'    
9              
Invallers
 
21              
4       68'      
8       68'      
16       84'      
Startelftal
 
22              
14              
16         66'    
4              
6         81'    
7         66' 51' 0 - 2
8 71'            
12              
11              
13              
15 86'         42' 0 - 1
Invallers
 
1       81'      
5       66'      
9       66'      
             
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht

Placeholder image
Sp. Grote-Brogel

Stamnummer: 71862

Clubkleuren: geel-blauw

Sp. Grote-Brogel is stilaan een vaste waarde geworden in 3e provinciale. Van de 10 laatste seizoenen soeelden ze er 9 in 3e. Alleen het seizoen 2008-2009 niet omdat zij het seizoen er voor via de 15e plaats rechtstreeks dgradeerden naar 4e provinciale. maar het bleef beperkt tot dat ene seizoen
De ckub speelde onmiddellijk kampioen en promoveerde per direct terug naar 3e provinciale. Daar spelen ze nu al 7 seizoenen.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put