Placeholder image

ZONDAG 10-09-2017 - 15:00

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

SV Breugel

Placeholder image

KVV behaald eerste zege

Zondag 10 september 2017  

Placeholder image
Placeholder image


UPDATE BLESSURE GLENN

Zopas is er nieuws binnengelopen over de kwetsuur die Glenn Vanspauwen gisteren opliep tijdens de wedstrijd. Het blijkt gelukkig minder erg dan verwacht. De ligamenten zijn zwaar verrokken maar niet afgescheurd. Dat is dus goes nieuws. We hopen dan ook dat Glenn snel zal herstellen en dat hij zijn plaats in de ploeg spoedig terug mag invullen.

KVV kreeg deze namiddag SV Breugel op bezoek. Breugel speelde verleden seizoen nog samen met KVV in 4e Provinciale. Via de eindronde wisten ook zij zich te plaatsen voor 3e provinciale. Verleden week kregen ze thuis een oplawaai van Bolderberg FC (1 - 8).
Beide ploegen deden er dus goed aan om punten te pakken. Dat liet zich duidelijk merken aan de nerveuze start. Onze 17-jarige klasbak Mikagil mocht na zijn goede invalbeurt van verleden week aan de wedstrijd beginnen. En hij was aanwezig. In de 10' zette hij een actie op, rolde de gehele bezoekende verdediging op en trapte mooi met buitenkant rechts in doel. Vlak daarna was het bijna terug raak maar de bal geraakte niet over de doellijn. Tussendoor kreeg ook Breugel enkele kansen maar de afwerking was er niet. Tot in de 34' de ref een duwfout zag in de rechthoek en strafschop voor de bezoekers. Niemand had ook maar enige fout gezien, maar G. Boes liet de kans niet leggen. Dit was tevens de ruststand.
De 2e helft was nog maar pas op gang gefloten en daar was Mikagil weer. Hij werd diep gestuurd en plaatste de bal mooi over de bezoekende doelman tegen de touwen. Net toen KVV de wedstrijd onder controle had verdraaide Glenn Vanspauwen zijn knie en moest afgevoerd worden naar de kliniek. Hopelijk valt de blessure nog mee maar daar later meer nieuws ove. Even later liep Jef Vanderhoeven tegen een domme 2e gele kaart en moesten we verder met 10. Breugel rook zijn kans en ging nog wat aggresiever spelen. Er sloop wat paniek in het KVV-spel. Gelukkig kreeg ook KVV een terechte penaltie die hard door Mathias Vanheeswijck werd binnen getrapt. Met nog een 10-tal minuten te spelen leek de wedstrijd gespeeld. Meer nog, KVV kon nog 2 keer scoren via Mathias Vanheeswijck en zowaar ook 1 door onze kapitein Michael Gerits.


Startelftal
 
             
             
34'            
57'         79'
87'
3 - 1 (P)
4 - 1
        85' 10'
48'
1 - 0
2 - 1
96'         96' 5 - 1
             
             
        82'    
49' 62'          
        54'    
Invallers
 
      54'      
             
      82'      
      85'      
Startelftal
 
             
        70'    
74'            
             
        58'    
             
52'       68'    
          64' 1 - 1 (P)
             
             
             
Invallers
 
             
      58'      
      70'      
      68'      
NIEUWTJES

Tegenstander doorgelicht  

Placeholder image

SV Breugel

Stamnummer: 8119

Clubkleuren: geel-rood

SV Breugel speelde al 10 jaar in 4e provinciale. Afgelopen seizoen waren ze een tijdje 1 van onze concurrenten voor de titel. Ze verloren hun 2 wedstrijden tegen KVV thuis met 0 - 3 en uit met 5 - 1. Ze eindigden uiteindelijk op de 4e plaats met 50 punten. Via de eindronde konden ze alsnog promoveren naar 3e.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put