Placeholder image

ZONDAG 03-09-2017 - 15:00

Placeholder image

Kattenbos Sp.

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KVV start kompetitie met verlies

Zondag 3 september 2017  

Placeholder image
Placeholder image


KVV heeft zijn debuut wedstrijd in 3e provinciale niet winnend kunnen afsluiten. Tegenstander was dus Kattenbos Sport, een stevig geheel met een speerpunt Kilic, die de defensieve blunders van KVV genadeloos afstrafte.
KVV begon nochtans niet slecht aan de wedstrijd maar de thuisploeg had de betere kansen. Ze waren er enkele keren dicht bij maar de KVV defensie hield voorlopig stand. Op het half uur werkte de kwieke Kilic zich voorbij enkele verdedigers en zijn aflegger werd door Flament staalhard via de voet van Stef Lievens binnen geknald. Aan de overkant moest doelman Mannaert plat voor een lage schuiver van Dennis Clerix. Net voor de rust kreeg thuisspeler Stultiens een 2e gele kaart na een zoveelste fout. Kattenbos moest dus nog de hele 2e helft verder met 10.
Bij het begin van de 2e helft was het woord dus aan KVV om van de nummerieke meerderheid te profiteren. Coach Vanpol bracht Mathias Vanheeswijck in de plaats van Cedric Hermans. De goede voornemens waren er maar tegelijkertijd was het kadotijd. In de 55' werd een te korte terugspeelbal door de aalvlugge Kilic onderschept. Hij omspeelde Stef Lievens en trapte de bal vanuit een schuine hoek in doel. KVV trachtte nog een antwoord te vinden maar er werd te rommelig en onverzorgd gevoetbald. Toen 10' voor affluiten kwelduivel Kilic de KVV verdediging weer te snel af was en er nog 3 - 0 van maakte leek de wedstrijd gespeeld. Dat was buiten ons supertalent Mikagil Kislali gerekend. Die was enkele minuten eerder Rob Wijnen komen vervangen. In de 85' vuurde hij vanop 30m een kanonskogel af die enig mooi in de verste hoek in het thuisdoel belandde. KVV kreeg terug hoop en drukte de thuisploeg achteruit en toen 2' voor affluiten Tiemen Eerdekens er nog 3 - 2 van maakte was plots alles nog mogelijk. KVV wierp alles in de aanval en was nog enkele keren erg dicht bij de gelijkmaker maar scoren lukte uiteindelijk niet meer.
Volgende week krijgen we aan de Nieuwe Dijk het bezoek van SV Breugel, een ploeg die we nog kennen van vorig seizoen. Zij kregen vandaag een zware 1 - 8 pandoering te verwerken van Bolderberg.


Startelftal
 
             
             
             
             
        70'    
             
          30' 1 - 0
21' 45'          
             
        78'    
        87' 55'
81'
2 - 0
3 - 0
Invallers
 
             
      87'      
      78'      
      70'      
Startelftal
 
             
             
          89' 3 - 2
53'       74'    
43'            
        46'    
             
        59'    
             
             
             
Invallers
 
             
      46'      
      59'      
      75'   85' 3 - 1
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht  

Placeholder image

Kattenbos Sport

Stamnummer: 2900

Clubkleuren: rood-wit

KATTENBOS Sport speelde in het seizoen 2014-2015 kampioen in 3A. Ze verloren slechts 1 maal en dat op de allerlaatste speeldag. Ze verloren toen met 1 - 3 van een sterk .... Vrijheid Zolder. Hun verblijf in 2e provinciale was geen succes want ze eindigden voorlaatste met amper 16 punten. Afgelopen seizoen eindgde Kattenbos op de 10e plaats met 39 punten.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put