Placeholder image

ZONDAG 22-10-2017 - 15:00

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KFC Ham United

Placeholder image

KVV houdt de 3 punten thuis

Zondag 22 oktober 2017  

Placeholder image


KVV moest deze namiddag aan de bak tegen het 3e geklasseerde KFC Ham United. Geen eenvoudige opdracht dus. Bovendien moesten ze het doen zonder Tiemen Eerdekens (familiale redenen) en Mikagil Kislali (schoolongeval).
Het werd een aangename wedstrijd om te volgen met wisselende kansen. Aanvankelijk waren de beste kansen voor de bezoekers. Zo mistten ze 2 open kansen. In de 28' kwam KVV op voorsprong. Omar Achadoud zette op zijn eentje 3 bezoekende verdedigers in de kou en zijn voorzet werd door de volledig alleenstaande Thomas Luts binnen geduwd. Er kwamen nog enkele kansen maar het bleef bij een 1 - 0 ruststand.
In de 2e helft moest Ham dus op zoek naar de gelijkmaker en daar door kon KVV loeren op de counter. De bezoekers kwamen fel opzetten, maar de de verdediging met een weer erg sterk keepende Stef Lievens stond pal. KVV kreeg ook kansen en was wel in staat om te scoren. In de 67' werd Bram Vanhove door uitblinker Omar Achadoud alleen voor de bezoekende doelman gestuurd en hij liet deze kans niet liggen. Ham gaf zich niet gewonnen maar kreeg in de 74' de doodsteek toen Bram Vanhove het snelst op de bal was en de 3 - 0 eindstand op het bord trapte.


Startelftal
 
             
             
             
87'            
44'            
             
             
        86' 28' 1 - 0
             
        89'    
76'       88' 67'
74'
2 - 0
3 - 0
Invallers
 
             
      89'      
      86'      
      88'      
Startelftal
 
             
        72'    
             
             
             
             
        65'    
        46'    
             
             
             
Startelftal
 
             
      46'      
      72'      
      65'      
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht  

Placeholder image

KFC Ham United

Stamnummer: 2048

Clubkleuren: blauw-bordeaux

De hoofdbesturen van Eendracht Gerhees, Genenbos Sport en K.F.C. Taxandria besloten einde 2006 in onderling overleg en in samenwerking met het gemeentebestuur van Ham om met ingang van het seizoen 2007-2008 volledig te fusioneren, onder de naam van K.F.C. HAM United.
Hun 1e seizoen als fusieclub speelden ze onmiddellijk kampioen in 4e provinciale B. Daarna speelden ze 8 seizoenen op rij in 3e provinciale. Op het einde van dat 8e seizoen (2015-2016), dat werd afgesloten op een 3e plaats, promoveerden ze via de eindronde naar 2e provinciale. Dat werd geen succes want ze degradeerden onmiddellijk terug naar 3e provinciale.


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put