Placeholder image

ZONDAG 12-11-2017 - 14:30

Placeholder image

SK Meldert

Placeholder image

KVV H-Z

Placeholder image

KVV SPEELT WEER GELIJK

Zondag 12 november 2017  

Placeholder image


KVV moest vadaag naar Meldert met de opdracht punt(en) te pakken. Meldert stond in de rangschikking 12e met 10 punten Dat is dus slechts 2 puntjes achter KVV. Bij winst zou Meldert dus over ons springen en dat mocht niet gebeuren.
Door het slechte weer heb ik zelf de wedstrijd niet kunnen volgen. Wie meer over de wedstrijd kan vertellen mag me steeds contacteren.
Een chronologisch overzicht van de wedstrijd. In de 7e minuut kreeg KVV een strafschop die doot Thomas luts omgezet werd. Na 37 minuten kon Niels ivens scoren voor de thuisploeg. In de 41' bracht Wim Vanlook KVV terug op voorsprong. Ruststand 1 - 2.
In de 2e helft kon de thuisploeg toch nog de titel-blgelijkmaker scoren. Die viel in de 76' en werd blijkbaar op een of andere manier door onze eigen doelman Stef Lievens gescoord.

UPDATE: De gelijkmaker van Meldert (3A) kwam er na een vrijschop van Schaubroeck. Hij trapte vanaf de middenlijn de bal over de doelman op de lat en via de rug van keeper Lievens belandde de bal tegen de netten.

Weer een gelijkspel dus. Volgende week komt Lummen VV naar de Nieuwe Dijk en dan moeten de 3 punten in Berkenbos blijven.


Startelftal
 
             
             
             
        89' 37' 1 - 1
        59'    
             
             
             
        67'    
             
             
Invallers
 
             
      67'      
      89'      
      59'      
Startelftal
 
1           78' 2 - 2
2 78'            
3              
7              
4 75'       78'    
9         76'    
10           7' 0 - 1 (Pen.)
12              
13              
11         70'    
15              
Invallers
 
22              
5       76'      
8       78'      
14       70'      
NIEUWS

Tegenstander doorgelicht

Placeholder image
SK Meldert

Stamnummer: 7784

Clubkleuren: rood-wit

SK Meldert vertoefde de laatste 10 seizoenen voornamelijk in 4e provinciale. Het seizoen 2007-2008 eindigde Meldert op een 12e plaats in 3e provinciale C. Het daarna volgende seizoen ging het minder en eindigden ze op de 15e plaats, met bijgevolg de degradatie naar 4e provinciale.
Daar bleven ze 7 seizoenen na mekaar hangen tot en met seizoen 2015-2016, een seizoen dat ze in Meldert niet vlug zullen vergeten. Vraag dat maar aan Brecht Schepers ook een ex-Vrijheider. Hij werd de winnaar van "Speler van het jaar" in 4e provinciale A na een seizoen waarin hij volledig open bloeide. Hij was in zijn Vrijheid periode al gewaardeerd om zijn onvermoeibare werkkracht en inzet, maar een echte afwerker was hij niet. Dat veranderde dat seizoen waarin hij buiten "Speler van het jaar ook nog topschutter werd met niet minder dan 28 doelpunten. Hij stond met zijn club Meldert tot 3 wedstrijden voor het einde op kop in de rangschikking maar zag in extremis Hamont met de titel lopen gaan. Via de eindronde werd uiteindelijk toch de promotie naar 3e Provinciale afgedwongen.
Verleden seizoen eindigden ze op de 11e plaats en dus mogen we uitkijken naar de wedstrijden tegen Meldert en Brecht


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put