Placeholder image

KVV KAMPIOEN NA ZUINIGE ZEGE

Zondag 19 maart 2017  

Placeholder image


Het was bibberen tot de laatste seconde maar KVV is toch de verdiende kampioen geworden. KVV begon goed aan de wedstrijd en wou duidelijk vlug het verschil maken. Eerst werden de kansen nog gemist maar in de 12' was het toch raak. Niels Vanpol werd schuin links vrij gespeeld en zijn poeier belandde via de vuisten van de doelman in doel. Iedereen dacht dat het nu wel los zou lopen kwam bedrogen uit. De stress sloop in het spel en dat zag ook de tegenstander. Aanvankelijk bleef het bij wat steriele aanvallen maar bij hun eerste echte doelkans was het meteen raak. Ait Bouzid mocht in de 31' volledig vrijstaand op doel trappen en zijn schuiver verdween in de verste hoek tegen de netten. Consternatie alom en de titel leek terug wat weg. KVV terug op zoek naar de voorsprong maar de bezoekers bleven, dikwijls met tot op het randje bruut, tot aan de rust overeind.
In de 2e helft kregen we het zelfde beeld. Het spel van KVV bleef te nerveus en de bezoekers loerden op de counter. Goed 10' na aftrappen kreeg KVV een vrij trap net buiten de rechthoek. Een klus voor Thomas Luts en hij trapte de bal mooi in de winkelhaak. KVV weer op titelkoers. Het spel werd ook beter maar KVV verzuimde om het definitieve genadeschot toe te dienen maar er stond steeds een paal, een bezoekend been of een alerte Kilinc in de weg. Zo werd het toch nagelbijtend aftellen en toen de scheids de wedstrijd affloot kon het feest beginnen.
Een dikke proficiat aan heel de ploeg, spelers, staf en de trouwe supporters! En vooral proficiat voor Niels die zijn 1e seizoen als speler-trainer meteen als kampioen mag afsluiten.


NIEUWTJES

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put