Placeholder image

KVV ZET OOK LUMMEN OP ZIJ

Zondag 12 maart 2017  

Placeholder image


Het lentezonnetje leek wel verlammend te werken zodat het tempo niet al te hoog lag. Ook werd er bijwijlen te slordig gespeeld. In de 23' kwam KVV toch op voorsprong toen doelman Temur een schot van Bram Vanhove moest lossen en Jef Verhoeven de rebound binnen trapte. Lummen ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker en was er enkele keren dicht bij. KVV kom op de counter loeren en kreeg ook nog enkele kansen maar het bleef bij een 0 - 1 ruststand.
De 2e helft begon waar de 1e geƫindigd was. Toch was het weer KVV dat scoorde toen Vanpol van net buiten de 16 uithaalde en de bal nog licht van richting veranderd in de verste hoek binnen vloog. KVV op rozen maar Lummen gaf zich nog niet gewonnen. Dit loonde toen in de 74' Roosen een vrije trap in doel devieerde (1 - 2). Er wachtte dus nog een spannend laatste kwartier. Gelukkig viel het doelpunt aan onze zijde toen in de 82' Dylan Bammens een corner binnen knikte. Wedstrijd gespeeld dus en KVV liep op de counter nog tot 1 - 5 uit door 2 doelpunten van Bram Vanhove.
Door het feit dat Houthalen VV niet verder kwam dan een 1 - 1 gelijkspel, telt KVV nu 8 punten los. Volgende week kan na de thuiswedstrijd tegen Winterslag mits winst de titel gevierd worden!


NIEUWTJES

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put