Placeholder image

KVV NEEMT REVANCHE OP LILLE

Zondag 5 maart 2017  

Placeholder image


KVV moest het vandaag opnemen tegen de ploeg die ons de enige verloren wedstrijd aan smeerde. Lille was duidelijk gekomen om dit nog eens over te doen. Ze begonnen dan ook fel aan de wedstrijd en met wat geluk hadden we na een kwartier zo maar 0 - 2 kunnen achter staan. We hadden echter het geluk aan onze zijde. KVV profiteerde hier van en bij een mooi opgezette aanval kon Jef Vanderhoeven de openingstreffer binnen duwen. De partij was nu evenwichtiger maar het was KVV dat efficiƫnter was en dat resulteerde in de 28' in de 2 - 0 via een kopbal van Dylan Bammens. Dit bleef ook zo tot aan de rust.
De 2e helft was duidelijk van mindere kwaliteit. De 1e grote kans was weer voor de bezoekers maar de paal stond weer in de weg. Op het uur mocht Omar Achadoud, al dan niet in buitenspel, alleen op doel af gaan en de 3 - 0 scoren. De wedstrijd was meteen gespeeld al bleef Lille wel vol gaan voor een doelpunt wat ze eerlijkheidshalve wel verdienden. Maar het was Niels Vanpol die op een tegenaanval de 4 - 0 einduitslag droog in het dak van het doel pegelde.
Met nog 4 wedstrijden te spelen blijft de voorsprong 6 punten op Houthalen en 7 op Lummen VV, de tegenstander van volgende week.


NIEUWTJES

Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put