Placeholder image

Oefenwedstrijd - Pech voor Dieter Aerts

Woensdag 23 augustus 2017  

Placeholder image


Vanavond stond de voorlaatste oefenwedstrijd op het programma. In Kinrooi was de tegenstander FC Maasland Noord-Oost.
De 1e ploeg nam het op tegen de ploeg van Maasland dewelke uitkomt in 4de provinciale. De ploeg die uitkomt in 3e provinciale had immers vandaag al een wedstrijd.
A-team: Heusden-Zolder klom al snel op een 0-2 voorsprong (doelpunten van Vanhove B. en Vanpol N), waarna nog een aantal kansen volgden. Heusden-Zolder kon nog een derde (Achadoud O.) en vierde keer (Vanspauwen G.) scoren voor de rust.
Na de rust verdween het tempo wat uit de wedstrijd en werd er aan beide zijden nog eenmaal gescoord (Vanderhoeven J.), met een 1-5 eindstand tot gevolg.
B-team: Heusden-Zolder trad aan tegen de U21 van Maasland. Het behaalde een mooie 2-3 overwinning ondanks de fysieke achterstand die sommige jongens nog hebben. Ook hier scoorden beide ploegen nog eenmaal na rust, nadat de ruststand 1-2 was.


Placeholder image


na de blessure van Tom Smolders hebben we opnieuw te maken met de onbeschikbaarheid van een belangrijke speler. Dieter Aerts is op training op zijn schouder gevallen, waardoor hij opnieuw lange tijd aan de kant staat. Voor de ploeg betekent dit in aanvallend opzicht een opdoffer.
Vanuit de hele groep en club wensen we Dieter een spoedig herstel toe en hopen we hem snel te verwelkomen op het veld.


NIEUWS
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image 
Placeholder image 
Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put