Placeholder image 

NIEUWS DECEMBER 2016

ANDERE MAAND


Dinsdag 20 december 2016

KVV verliest oefenwedstrijd

Placeholder image


Teneinde in het ritme te blijven speelde KVV een oefenwedstrijd tegen Thor Hasselt. Thor is de club waar de ex-Vrijheiders Tom Smolders en Bjordy Verbeeck spelen. Ze staan momenteel op een mooie 4e plaats in 2e provinciale B. Deze interessante wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 1 - 5, al zeggen de cijfers niet alles

Donderdag 15 december 2016

Elftal van de heenronde

Placeholder image


Vandaag werden in het Belang van Limburg de elftallen van de heenronde bekend gemaakt. In het elftal van onze reeks staan er 2 spelers in de basis en dat zijn Wim Vanlook en Jef Vanderhoeven. Verder is er nog onze doelman Stef Lievens die op de bank zit. Drie spelers uit de verdediging dus en dat is logisch als je ziet dat onze verdediging slechts 7 doelpunten slikte op 15 wedstrijden. In de provinciale reeksen is er maar 1 ploeg die nog beter doet en dat is moelingen in 4D met 6 goals in 15 wedstrijden.


Dinsdag 13 december 2016

KVV speelt 2 oefenwedstrijden

Placeholder image


De kompetitie in onze reeks ligt nu stil tot 15 januari 2017. Als voorbereiding op de rest van het seizoen zijn er 2 vriendschappelijke wedstrijden voorzien. Op dinsdag 20 december ontvangen we om 20:00 Thor Hasselt (2e provinciale) en op zaterdag 7 januari komt Membruggen VV (4e prov.) naar de Nieuwe Dijk, aftrap om 15:00

Zondag 11 december 2016

KVV pakt nu ook de herfsttitel

Placeholder image


De 1e ploeg moest het opnemen tegen de 1e achtervolgers uit Houthalen. KVV begon aan de wedstrijd met hoge druk te zetten en daar hadden de bezoekers het moeilijk mee. De kansen om te scoren waren er ook, al was het wachten tot de 20' op een eerste doelpunt en het werd meteen een prachtgoal. Thomas Luts kapte zich vrij op de punt van de rechthoek en poeierde de bal in de verste hoek tegeen de touwen. KVV was baas maar vergat enkele open kansen af te maken. Ook werd er nog een doelpunt van Wim Vanlook al dan niet wegens buitenspel afgekeurd. De bezoekers kwamen ook enkele keren opzetten maaar onze verdediging hield makkelijk stand tot aan de rust.
In de 2e helft begonnen de bezoekers het best aan de wedstrijd ook al omdat het nog steeds maar 1 - 0 was. Het kwam er dus op aan om zo vlug mogelijk die 2e goal te maken. Eerst werd nog een doelpunt van de ingevallen Zander Put foutief afgevlagd. In de 65' was het dan toch raak toen Bram Vanhove een gemeten voorzet mooi binnen kopte. Houthalen probeerde nog wel maar beet zich de tanden stuk op de ijzersterke thuisverdediging. En dan was het weer de moment van de super-sub Okan Yalcinkaya. Hij stond amper 3' op het terrein toen hij weer toesloeg. Hij kreeg de bal mooi in zijn loop, tikte de bal beheerst voorbij de doelman om daarna beheerst binnen te duwen. En zo waren de punten weer binnen.
KVV is dan ook de verdiende herfstkampioen en gaat de winterpauze in met 4 punten voorsprong op Thes Sport B en Lummen VV!


Zaterdag 10 december 2016

Scoreloos gelijkspel voor reserven

Placeholder image

De reserven moesten het opnemen tegen de buren uit Houthalen. Het werd een wedstrijd zonder doelpunten. Opmerkelijk feit was dat Jelle Caerts na lange tijd weer terug op het wedstrijdblad stond. Hopelijk is er nu een einde gekomen aan zijn lijdensweg!

Zondag 4 december 2016

KVV laat geen steek vallen

Placeholder image


De 1e ploeg heeft weer de punten meegebracht uit Wijshagen. Op een hard veld dat aan 1 kant meer op een ijspiste leek nam KVV onmiddellijk de touwen in handen. Na 16' was het voor de 1e keer raak toen Wim Vanlook een voorzet mooi binnen knikte. Dan was het wachten tot de 27'. Niels zette een knappe actie op en zijn teruglegger werd door Wim Vanlook binnen getikt. Zo bleef het ook tot aan de rust.
In de 2e helft kwam de thuisploeg wat meer in de wedstrijd maar de betere kansen waren voor KVV. Dan was het weer de beurt aan de invallers. Eerst had Zander Put een voorzet maar binnen te tikken (79') en net voor affluiten lobde Okan Yalcinkaya de 0 - 4 eindstand over de thuisdoelman.
Volgende week is er de topper tegen Houthalen VV!


Zaterdag 3 decmber 2016

Verassend verlies reserven

Placeholder image


De reserven moesten deze namiddag onder een mooi herfstzonnetje de confrontatie aangaan met Wijshagen. Het werd echter geen zonnige afloop voor onze reserven. Aan de rust was de stand al 0 - 1 voor de bezoekers.
In de 2e helft scoorde Wijshagen nog 2 maal en werd het uiteindelijk dus een 0 - 3 nederlaag

Donderdag 1 december 2016

Elftal van de maand november

Placeholder image


De elftallen van de maand november zijn gepubliceerd in het Belang van Limburg. In onze reeks heeft 1 spelers een selectie gehaald, namelijk Wim Vanlook. In de algemene stand staan 8 spelers van KVV. Jef Vanderhoeven staat als 1e KVVer op de 5e plaats, Wim Vanlook volgt op plaats 6, Stef Lievens op plaats 13, vervolgens Dylan Bammens op 19, Bram Vanhove op 26, Glenn Vanspauwen op 28 en Rob Wijnen op plaats 33.

Onze Partners


©KVV Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put