Placeholder image 

NIEUWS NOVEMBER 2016

ANDERE MAAND


Zondag 27 november 2016

 Ruime winst in Termolen

Placeholder image


De wedstrijd was al na een speelhelft gespeeld. Al in de 2' lukte Bram Vanhove de 0 - 1. In de 14' verdubbelde Vanpol de voorsprong. Bram Vanhove dikte in de 23' aan tot 0 - 3. Wim Vanlook maakte er na 35' 0 - 4 van en in de slotseconden trapte Niels Vanpol de 0 - 5 ruststand op het bord.
De 2e helft controleerde KVV het spel en de 2 ingevallen Omar Achadoud (66') en Okan Yalcinkaya zorgden voor de 0 - 7 eindstand.
Door het verlies van Breugel in Houthalen komt KVV nu weer alleen op kop in de rangschikking.

Zaterdag 26 november 2016

 Monsterscore voor reserven

Placeholder image


De reserven moesten het deze namiddag opnemen tegen de buren uit Termolen. Termolen was niet opgewassen tegen onze reserven en verloren uiteindelijk de wedstrijd met ruime 10 - 2 cijfers. Zo klimmen de reserven op naar de 5e plaats in de rangschikking.


Dinsdag 20 november 2016

 KVV houdt de punten thuis

Placeholder image


De 1e ploeg moest het in het stormweer opnemen tegen de buren uit Zonhoven. Met een herschikte verdediging kwam KVV al na 5 minuten op achterstand door een doelpunt van Ballet. KVV herpakte zich echter snel en kwam in de 14e minuut op gelijke hoogte door een doelpunt van de heroptredende Dieter Aerts. Een goeie 5 minuten later bracht Niels Vanpol ons op voorsprong. Dit was dan ook meteen de ruststand. Na de pauze was het weer Niels die na 5 minuten de voorsprong uitdiepte naar 3 - 1. Dit was voldoende om de 3 punten thuis te houden en samen met Breugel aan de kop te blijven.

Dinsdag 19 november 2016

 Reserven winnen derby

Placeholder image


De reserven hadden vandaag de uit-wedstrijd in en tegen Halveweg Zonhoven op het programma staan. Dank zij een 0 - 2 overwinning mogen er weer drie punten bijgevoegd worden in de algemene rangschikking.


Zondag 13 november 2016

 KVV blijft steken op gelijkspel

Placeholder image

KVV is er niet in geslaagd om de volle buit mee naar huis te nemen. Aan de rust was de stand nog steeds 0 - 0. In de 54' bracht Jef Vanderhoeven KVV op voorsprong. Lang duurde de voorsprong niet want in de 60e minuut bracht thuisspeler Bolat de bordjes weer in evenwicht. Winterslag verdedigde dit gelijkspel met alle middelen (de thuisploeg kreeg zomaar even 7 gele kaarten) en slaagde daar ook in.
Verassing was het verlies van Lummen thuis tegen Heusden 06. Houthalen en Breugel wonnen wel zodat we nu met 3 ploegen gelijk op kop staan. Houthalen en Breugel hebben 1 winstmatch meer dan ons waardoor we nu op de 3e plaats staan.

Zaterdag 12 november 2016

 Reserven winnen ruim

Placeholder image


Na twee opeenvolgende nederlagen gingen de reserven op zoek naar een overwinning. Dat moest dan gebeuren tegen Sporting Winterslag. Het werd uiteindelijk een ruime 6 - 2 overwinning.


Maandag 7 november 2016

 Artikel in HBVL

Placeholder image


Vandaag stond er in het Belang Van Limburg een artikel over de wedstrijd van gisteren tegen Lummen VV, met als inzet de 1e periodetitel. KVV had aan een gelijkspel genoeg om zijn eerste prijs te pakken. Beide trainers geven hun mening over de wedstrijd.

Zondag 6 november 2016

 1e periodetitel is binnen

Placeholder image


De 1e periodetitel is dus binnen. Ondanks het slechte weer was er toch veel volk opgekomen voor deze topper. In de 1e helft waren de beste kansen voor de bezoekers maar zij faalden bij de afwerking. De 2e helft verliep gelijkopgaand met kansen aan beide zijden. De verdedigingen bleven baas op de aanvallers en zo werd de wedstrijd dus afgefloten bij een scoreloos gelijkspel. Voldoende dus om de 1e periodetitel te pakken!

Zaterdag 5 november 2016

 Reserven verliezen nipt

Placeholder image


De reserven moesten het deze namiddag opnemen uit tegen Lummen VV. Het werd een wedstrijd gekruid met zeven doelpunten. Lummen won uiteindelijk met 4 - 3.

Donderdag 3 november 2016

 Elftallen van oktober

Placeholder image


Vandaag werden in Het Belang van Limburg de elftallen van de maand oktober gepubliceerd. In onze reeks hebben 3 spelers een selectie gehaald, namelijk Wim Vanlook, Jef Vanderhoeven en Michael Gerits. In de algemene stand staan negen spelers van KVV. Thomas Luts is opgerukt naar de 2e plaats, Jef Vanderhoeven staat op 5, Dieter Aerts op 8, Wim Vanlook op 11, Stef Lievens en Dylan Bammens op 17, Bram Vanhove op 24 en glenn Vanspauwen en Rob Wijnen samen op plaats 36.

Onze Partners


©KVV Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put