Placeholder image 

NIEUWS OKTOBER 2016

ANDERE MAAND


Zondag 30 oktober 2016

1e nederlaag voor KVV

Placeholder image


KVV heeft vandaag dan toch zijn eerste nederlaag opgelopen. Het was Sp. Lille dat daar voor zorgde. Lille had aan 1 doelpunt in de 45 genoeg om de 3 punten thuis te houden. Des te spijtiger was de nederlaag toen later bleek dat ook Lummen en Houthalen verloren hadden. De 1e periodetitel had dus binnen kunnen zijn maar daar voor moeten we volgende week thuis in de topper tegen Lummen trachten minstens 1 punt te pakken.

Zaterdag 29 oktober 2016

2e nederlaag op rij voor reserven

Placeholder image


De reserven moesten het vandaag opnemen tegen Sparta Lille dat momenteel op de 2e plaats staat in de rangschikking. Het werd een ontgoocheling voor KVV en dat resulteerde in een erg zware 0 - 5 nederlaag


Dinsdag 25 oktober 2016

Thomas Luts man van de week

Placeholder image


Vandaag werd in het Belang van Limburg de spelers van de week voorgesteld. In onze reeks was de titel van "Man van de week" toegekend aan Thomas Luts en dit voor de prachtige en tevens beslissende treffer van de wedstrijd tegen SK Heusden 06.

Dinsdag 25 oktober 2016

Foto's derby online

Placeholder image


De foto's van de wedstrijd van afgelopen zondag staan online, met dank aan Rudi Coomans van Nieuws Heusden-Zolder. Je kan de foto's bekijken op de fotopagina op onze website.


Zondag 23 oktober 2016

KVV wint dorpsderby

Placeholder image

Alles was aanwezig, veel volk, veel sfeer en een wedstrijd die tot de laatste seconde spannend bleef. In de 1e helft waren de betere kansen voor KVV maar het was wachten tot net voor de rust op een doelpunt en het was een beauty. Thomas Luts knalde een streep in de verste hoek binnen.
De 2e helft ging Heusden op zoek naar de gelijkmaker, maar de gevaarlijkste kansen waren toch voor KVV. De afwerking faalde echter, zelfs een strafschop van Jef Vanderhoeven stierf op de lat. De bezoekers bleven dan ook in hun kansen geloven. Het bleef echter bij de 1 - 0 en zo blijft KVV ongeslagen aan de leiding.

Zaterdag 22 oktober 2016

Reserven winnen dorpsderby

Placeholder image


De reserven moesten voor de tweede week op rij de wei in voor een dorpsderby. Ditmaal was er de uit wedstrijd tegen SK Heusden 06. Ook deze keer nam KVV vlot de maat van de tegenstander en won overtuigend met 2 - 5.


Maandag 17 oktober 2016

Ruime overwinning tegen Statie

Placeholder image


Vandaag werd in het Belang van Limburg een artikel gepubliceerd over de wedstrijd van gisteren tegen Statie Zolder. Aan het woord zijn Dieter Aerts en Marco Bonacci, de Trainer van Statie Zolder. Dieter vertelt dat het niet zijn eerste hattrick is maar wel binnen de 5 minuten. Dat is uiteraard een unieke prestatie.

Zondag 16 oktober 2016

Dieter Aerts maakt het verschil

Placeholder image


De 1e ploeg heeft een klinkende overwinning behaald in dit burenduel. In de 1e helft was KVV baas maar faalde in de afwerking en bleef het tot aan de rust 0 - 0.
Ook de 2e helft was KVV de gevaarlijkste ploeg maar liet enkele kansen (ook door tegenslag) onbenut. Tot in de 59' Bram Vanhove de 0 - 1 binnen knikte. Toen in de 72' Wim Vanlook de 2e binnen kopte was het vet er af bij de thuisploeg. Dan was de tijd gekomen voor Dieter Aerts die binnen de 5 minuten een zuivere hattrick scoorde (75', 77' en 80'). In de 89' nam Glenn Vanspauwen de 0 - 6 eindstand voor zijn rekening.

Zaterdag 15 oktober 2016

Reserven schieten met scherp

Placeholder image


De reserven moesten het vandaag opnemen tegen gebuur Statie Zolder. In deze eerste dorpsderby van het seizoen haalden onze reserven zwaar uit en wonnen de wedstrijd met 8 - 1

Zondag 9 oktober 2016

KVV wint met het kleinste verschil

Placeholder image


KVV wint met het kleinste verschil in Eksel en blijft ongeslagen leider. KVV had aan 1 doelpunt , gescoord in de 56' door Jef vanderhoeven, genoeg om de volle buit mee naar huis te brengen.

Zaterdag 8 oktober 2016

Reserven kunnen terug winnen

Placeholder image


De reserven konden na 2 nederlagen nog eens de drie punten binnen halen. In een wedstrijd gekruid met 9 doelpunten wonnen de reserven uiteindelijk met 5 - 4 van Eksel B. 

Donderdag 6 oktober 2016

 elftallen van de maand september

Placeholder image


Vandaag werden in Het Belang van Limburg de elftallen van de maand september gepubliceerd. In onze reeks hebben 2 spelers een selectie gehaald met name Laurens Baeten en Omar Achadoud. Verder zijn nog 9 spelers opgenomen in de totaal stand (Thomas Luts, Dylan Bammens, Bram Vanhove, Wim Vanlook, Glenn Vanspauwen, Rob Wijnen, Dieter Aerts, Dennis Clerix en Stef Lievens). Dit maakt in totaal 11 spelers. KVV heeft de start dus niet gemist. 

Zondag 2 oktober 2016

 KVV wint overtuigend de topper

Placeholder image


De 1e ploeg heeft overtuigend met 5 - 1 gewonnen tegen de ongeslagen leider. KVV morstte in het begin met de kansen en dat werd afgestraft door de bezoekers die met hun 1e echte aanval meteen 0 - 1 voor kwamen. Het was wachten tot 4 minuten voor de rust toen Bram Vanhove een vrije trap mooi in de winkelhaak slingerde.
Na de rust nam KVV de touwtjes in handen en na goed 5 minuten bracht Bram ons op voorsprong. Op het uur kregen we een strafschop die door Niels Vanpol omgezet werd. Nog 10' later kon uitblinker Bram zijn 3e treffer scoren na een mooie collectieve aanval. Het mooiste doelpunt kwam er 10' voor tijd door de ingevallen Dennis Clerix die op zijn eentje 3 bezoekende spelers op een hoopje speelde en rustig de 5 - 1 eindstand op het bord bracht. 

Donderdag 1 oktober 2016

 Reserven verliezen voor de 2e maal op rij

Placeholder image


De reserven hebben nu ook de wedstrijd in Breugel verloren. Na 90 minuten werd de wedstrijd bij een 3 - 1 stand afgefloten 

Onze Partners


©KVV Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put