Placeholder image 

NIEUWS SEPTEMBER 2016

ANDERE MAAND


Zondag 25 september 2016

 KVV komt niet verder dan gelijkspel

Placeholder image


De 1e ploeg heeft voor de 1e keer puntenverlies geleden dit seizoen. In Thes kwamen ze niet verder dan een 1 - 1 gelijkspel. KVV moest al na 24 minuten met 10 man verder na de 2e gele kaart voor Dieter Aerts. Aan de rust bleef het 0 - 0. In de 2e helft kwam in de 57' KVV toch 0 - 1 voor via Bram Vanhove. Maar in de 64' bracht Wuyts de stand weer in evenwicht en zo bleef het ook tot aan het einde.

Zaterdag 24 september 2016

 1e nederlaag voor reserven

Placeholder image


Na een gelijkspel en twee overwinningen liepen de reserven deze namiddag tegen een eerste nederlaag aan. in een doelpuntrijke wedstrijd moest KVV het onderspit delven tegen Thes Sport. Het werd uiteindelijk 3 - 5. De doelpunten werden gescoord door Jonas Schroyen (2) en Okan Yalcinkaya (Stafschop)


Zondag 18 september 2016

 Ruime zege voor KVV

Placeholder image


KVV behaalde een ruime 6 - 1 overwinning en behoudt zo het maximum van de punten. KVV begon fel en had reeds na 30 seconden moeten scoren. Er werden nog enkele grote kansen de nek omgewrongen tot Dylan Bammens in de 9' toch de openingstreffer kon scoren. Daarna vergat KVV te voetballen en was het wachten tot de 39' op de 2 - 0 gescoord door Dennis Clerix. In de zelfde minuut was het effen schrikken toen Aendekerk de 2-1 mocht scoren. Dit was dan de ruststand. De 2e helft was beter van kwaliteit. Er werd beter gevoetbald en dat loonde toen in de 50' Bram Vanhove de 3 - 1 scoorde. KVV bleef domineren en via Glenn Vanspauwen (59' 4 - 1), Dieter Aerts (80' 5 - 1) en Jef Vanderhoeven (87' 6 - 1) was de 3e overwinning een feit. Een minpuntje is toch dat er nog te veel opgelegde kansen gemist worden

Zaterdag 17 september 2016

 Reserven halen zwaar uit

Placeholder image


De reserven hebben weinig tegenstand gekregen van Ellikom. Na negentig minuten stond de teller op 0 - 8. Ze behouden dus hun ongeslagen status


Zondag 11 september 2016

 1e moeilijke klip genomen

Placeholder image

De 1e ploeg heeft een schitterende overwinning behaald tegen een sterk Houthalen VV. Aanvankelijk was de thuis ploeg de betere zonder echt gevaarlijk te zijn. Gaandeweg herstelde KVV het evenwicht en kwam enkele minuten voor de rust zelfs op voorsprong via Dennis Clerix. In de 2e helft moest Houthalen komen maar onze verdediging (met een secure Stef Lievens in doel) hield goed stand. KVV kon op de counter loeren en dat loonde toen Omar Achadoud met een punter de 0 - 2 scoorde. Houthalen probeerde nog wel maar het was KVV dat nog enkele grote kansen onbenut liet. Het bleef dan ook bij een 0 - 2 overwinning

Zaterdag 10 september 2016

 Reserven winnen burentreffen

Placeholder image


De reserven moesten in hun eerste thuiswedstrijd het opnemen tegen de buren uit Houthalen. KVV won de wedstrijd met ruime 5 - 2 cijfers na een bij momenten bitsige partij gekruid met in totaal 8 gele kaarten. De doelpunten kwamen van de voeten van Jonas Schroyen (3), Okan Yalcinkaya en Kennith Jaspers.


Zondag 4 september 2016

 Eerste punten zijn binnen

Placeholder image


De 1e ploeg heeft de 1e wedstrijd de 3 punten thuis gehouden door met 4 - 1 te winnen van een zwak Wijshagen. Eigenlijk had de zege veel ruimer moeten zijn gezien de gekregen kansen. De bezoekers kwamen zelfs op voorsprong via een strafschop omgezet door Houben. Binnen de minuut kreeg ook KVV een strafschop die door Niels Vanpol omgezet werd. Nog voor de rust bracht Omar Achadoud Kvv op voorsprong na een mooi opgezette aanval. Na de rust zorgden Dieter Aerts en Bram Vanhove voor de 4 - 1 eindstand.

Zaterdag 3 september 2016

 Reserven beginnen met gelijkspel

Placeholder image


De reserven moesten hun eerste wedstrijd van het seizoen op verplaatsing spelen in Wijshagen. Na 90 minuten moesten beide ploegen zich tevreden stellen met elk een 1 punt, na een 2 - 2 gelijkspel. De doelpunten voor KVV werden gescoord door Ken Nijs en Jonas Schroyen.

Donderdag 1 september 2016

 KVV outsider op titel

Placeholder image


Vandaag zat bij het Belang van Limburg de speciale bijlage Limburgse Voetbalgids 2016-2017. Hier in werden alle Limbugse ploegen voorgesteld. Ook de reeks 4e Provinciale C. Op deze pagina stonden enkele bekende gezichten. Fotogeniek zijn ze wel Thomas, Rob en Wim. Aan al de trainers van de reeks werd een pronostiek gevraagd over het verloop van de kompetitie. De titelfavoriet is Lummen VV dat 6 Stemmen kreeg. 1e outsider is KVV met 4 stemmen gevolgd doorThes B, Houthalen VV en HW Zonhoven elk met 1 stem. We zijn benieuwd!

Onze Partners


©KVV Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put