Placeholder image 

NIEUWS FEBRUARI 2017

ANDERE MAAND


Woensdag 22 februari 2017

Overzicht resterende wedstrijden

Placeholder image


Dit weekend zijn er geen wedstrijden vanwege het karnaval. Het is misschien eens tijd om een overzicht te maken van het resterende programma van de top 3 die nog in strijd zijn voor de titel. Dit zijn de resterende wedstrijden:

5 maart - Speeldag 22

12 maart - Speeldag 23


19 maart - Speeldag 24

26 maart - Speeldag 25


2 april - Speeldag 26


De actuele rangschikking:

    W P
1 21 52
2 21 46
3 21 45

Conclusie: We hebben een mooie bonus, maar er is nog veel mogelijk. Zo is in het zelf best mogelijk dat we tot de laatste wedstrijd moeten wachten om de kampioen in onze reeks te kennen. Het komt er dus op aan om gefocust te blijven en van wedstrijd tot wedstrijd zo veel mogelijk puntenĀ  te pakken.

Zondag 19 februari 2017

KVV wint de derby

Placeholder image


KVV heeft zonder al te veel problemen ook deze derby naar zich toe getrokken. Al van in het begin ging KVV op zoek naar de opener. Die was enkele keren dicht bij maar telkens zat er wel een been of ander ledemaat tussen. Na 28' was het dan toch raak toen Wim Vanlook tussen een bos benen toch de 0 - 1 kon scoren. De thuisploeg was nog niet bekomen of Dieter Aerts, randje buitenspel, mocht alleen op doel afgaan. Hij plaatste de bal mooi voorbij doelman Cops. Heusden probeerde wel maar echt voor gevaar konden ze niet zorgen. Zo bleef het tot de rust 0 - 2. De 2e helft was minder van kwaliteit. KVV controleerde en Heusden probeerde om de bakens alsnog te verzetten. Naar mate de wedstrijd vorderde gingen ze ook nog aggresiever spelen. Dit was echter niet genoeg want je voelde dat een eventueel doelpunt eerder aan KVV-kant zou vallen. Dat gebeurde ook in de laatste minuut toen de ingevallen Zander Put aan de 2e paal een voorzet kon binnen duwen zodat de verdiende 0 - 3 eindstand op het bord stond. Door het puntenverlies van Lummen tegen Breugel (2 - 2) komt Houthalen nu op de 2e plaats op 6 punten van KVV.


Zaterdag 18 februari 2017

Reserven sterkste in derby

Placeholder image


De reserven speelden deze namiddag de derby tegen SK Heusden 06. Het was een bijwijlen stevige wedstrijd met de onvermijdbare kaarten, mooi verdeeld met 3 gele en 1 geel-rode kaart voor elke ploeg. Het was echter KVV die de wedstrijd naar zich toe trok en uiteindelijk met 4 - 2 won.

Donderdag 16 februari 2017

Inkomende transfers

Placeholder image


KVV is zoals de meeste clubs druk bezig met het samenstellen van de ploegen voor het volgende seizoen. Na de inkomende transfers van Tom Smolders en Cedric Hermans hebben nu ook Tiemen Eerdekens (Thor Hasselt) en Mathias Vanheeswijck (Anadol FC) getekend bij onze club.


Zondag 12 februari 2017

KVV wint derby tegen Statie

Placeholder image

KVV begon snedig aan de wedstrijd maar liet weer enkele open kansen onbenut. In de 17' was het dan toch raak toen Jef Vanderhoeven volledig vrijstaand een voorzet aan de 2e paal binnen kon duwen. KVV kreeg nog meerdere kansen om de bezoekers al voor de rust uit te tellen. Het bleef dan ook opletten op de counters van Statie. De 2e helft begon wat meer gelijkopgaand  In de 58' viel dan toch het 2e doelpunt. Dieter Aerts kon in een geharrewar voor doel de bal tegen het net trappen. De bezoekers gaven zich echter nog niet gewonnen en kwamen ook enkele keren dreiigen maar Stef Lievens stond weer secuur te keepen. Toen Bram Vanhove in de 79' alleen op doel mocht afgaan en mooi de doelman lobde was de wedstrijd gespeeld. In de 84' kon Statie toch nog tegen scoren via Scirpoli maar daarmee was de eindstand bereikt.

Woensdag 8 februari 2017

Dennis en Kennith lange tijd out

Placeholder image


Kennith Jaspers wordt binnen 4 weken geopereerd en staat voor een revalidatie van 6 tot 8 maanden. Uiteraard wenst de hele club hem veel sterkte en een succesvolle revalidatie. Dennis Clerix is ook onbeschikbaar tot het einde van het seizoen. Ook hem wensen we veel beterschap en snel opnieuw veel voetbalplezier


Zondag 5 februari 2017

KVV houdt de punten thuis

Placeholder image


KVV nam meteen de touwtjes in handen en kwam reeds in de 5e minuut op voorsprong via Niels Vanpol. KVV liet nog enkele kansen liggen tot in de 36' Niels na een geharrewar voor het doel van de bezoekers een terugkaatsende bal van de lat in het doel kon devieren, meteen de ruststand. Na de rust kwam Eksel wat meer opzetten en kregen ook enkele kansen maar scoren lukte niet. Toen in de 63' Bram Vanhove een gemeten voorzet aan de 2e paal binnen kopte, was de zege zo goed als binnen. Er kwamen nog enkele kansen aan beide zijde maar het was wachten tot de 88' op een doelpunt. Niels Vanpol mocht met zijn 3e doelpunt de 4 - 0 eindstand op het bord brengen.


Zaterdag 4 februari 2017

Reserven schieten met scherp

Placeholder image


Voor de 2e week op rij schoten de reserven met zwaar geschut. Na Breugel verleden week was het dit weekend de beurt aan Eksel om als schietkraam te fuhgeren. Ook zij moesten de bal 10 keer uit de netten halen.


Donderdag 2 februari 2017

Elftal van de maand januari

Placeholder image


De elftallen van de maand januari zijn gepubliceerd in het Belang van Limburg. In onze reeks heeft 1 spelers een selectie gehaald, namelijk Thomas Luts.
In de algemene stand staan 8 KVVers. Op nummer 1 staat Thomas Luts, op plaats 5 Jef Vanderhoeven, op 6 Wim Vanlook, op 19 Bram vanhove en Stef Lievens, op 21 Dylan Bammens, op 31 Glenn Vanspauwen en op plaats 35 staat Rob Wijnen


Onze Partners


©KVV Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put