Placeholder image 

NIEUWS JANUARI 2017

ANDERE MAAND


Zondag 29 januari 2017

KVV wint topper

Placeholder image


Voor de 2e week op rij moest KVV een topper spelen, ditmaal in en tegen Breugel. KVV wist ook deze klip te omzeilen. In de 32' kreeg KVV een strafschop die door Thomas Luts omgezet werd. Net voor de rust verdubbelde Omar Achadoud de score. In de 2e helft kon KVV de wedstrijd controleren en toen in de 68' Niels Vanpol er 0 - 3 van maakte was de wedstrijd gespeeld.
De vreugde was na de wedstrijd nog groter toen het nieuws binnen sijpelde dat zowel Lummen als Thes hun wedstrijd verloren Hadden. KVV heeft nu een bonus van 5 punten op Lummen, 6 punten op Houthalen, 7 op Thes en 9 op Breugel.
Bovendien pakt KVV na de 1e periode nu ook de 2e periodetitel!

Maandag 23 januari 2017

Wedstrijdverslag in HBVL

Placeholder image


Vandaag stond in het Belang van Limburg een artikel over de wedstrijd van gisteren tegen Thes Sport. Beide trainers geven hun mening over deze topper.


Zondag 22 januari 2017

Absolute topper eindigt onbeslist

Placeholder image


Vandaag stond de absolute topper tegen de 2e geklasseerde Thes Sport gepland. Thes is de ploeg in vorm en behaalde de laatste 9 wedstrijden 27 op 27. Zij hebben met Binnemans de topscorer van de reeks. In de 1e helft was KVV de betere ploeg maar het was Thes dat in de 19' op voorsprong kwam via de onvermijdbare Binnemans. KVV reageerde maar kwam voor de rust niet tot scoren. In de 2e helft moest KVV dus op zoek naar de gelijkmaker en die viel vroeg want in de 51' maakte Dylan Bammens er 1 - 1 van. Beide ploegen probeerden nog het laken naar zich toe te trekken maar het bleef uiteindelijk bij 1 - 1.

Woensdag 18 januari 2017

Tom Smolders tekent bij KVV

Placeholder image


De club heeft een tweede transfer gerealiseerd. Tom Smolders van KSK Thor Hasselt maakt volgend seizoen de overstap naar KVV Heusden-Zolder. Na Hermans van Ham is dit de tweede transfer waarbij de visie van de club overeind blijft, namelijk jongens van kort bij de club en met een goede mentaliteit overtuigen om de goede sfeer binnen deze club verder te zetten.


Zondag 15 januari 2017

KVV laat zich niet verassen

Placeholder image

De hekkensluiter heeft voor geen verrassing kunnen zorgen. Toch moest de leider lang wachten op een doelpunt. Tot Knevels in de 34' de bal in eigen doel devieerde. Net voor de pauze kregen we dan nog een strafschop, die door Thomas Luts omgezet werd. Zo werd de ruststand met 0 - 2 bereikt. In de 2e helft controleerde KVV de wedstrijd. In de 54' maakte Jef Vanderhoeven er 0 - 3 van. Dan was er toch weer de onvermijdbare supersub Okan Yalcinkaya die elke invalbeurt wel scoort. Dat deed hij ook nu weer in de slotseconden met de 0 - 4 eindstand tot gevolg. Volgende week is er de absolute topper tegen onze naaste achtervolger Thes Sport, toch wel de ploeg in vorm.

Woensdag 11 januari 2017

KVV begint gesprekken met spelers

Placeholder image


De club is intussen begonnen met zijn huiswerk voor volgend jaar. De volledige trainersstaf blijft ook volgend seizoen aan boord. Niels Vanpol blijft speler-trainer, Kris Geussens speler-hulptrainer en Franky Elsen keepertrainer. Volgende spelers van de huidige kern hebben ook reeds hun overeenkomst met de club verlengd: Glenn Vanspauwen, Jordi Vanspauwen, Wim Vanlook, Rob Wijnen, Thomas Luts, Dylan Bammens, Jef Vanderhoeven, Okan Yalcinkaya en Bram Vanhove.
De gesprekken met de rest van kern zijn lopende en hierbij wordt er ook snel positief nieuws verwacht.
Daarnaast werd ook reeds een eerste versterking vastgelegd. Cedric Hermans van 2e-provincialer Ham United maakt volgend seizoen de overstap naar KVV Heusden-Zolder.


Onze Partners


©KVV Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put